Barista Amsterdam

Hi koffiekunstenaar! Is koffie maken jouw passie en doe jij dat het liefst de hele dag? Kom op kantoordagen van 08:00 en 18:00 uur werken bij onze nieuwste locatie HNK Amsterdam Sloterdijk en wordt hét gezicht van onze koffiebar.

Goedemorgen! Met een fris humeur begin je jouw werkdag. Na wat bijpraten met collega's ben je klaar om te knallen achter jouw gloednieuwe coffee bar van horecaconcept The Social. Met jouw vrolijke uitstraling en kennis van koffie zorg je voor de meest lekkere cappuccino's, espresso macchiato's of latte arts. Je vindt het heerlijk om gasten te verrassen, met ze te praten en een band met ze op te bouwen. Want nog leuker: de gasten kennen jou inmiddels ook. 

In de middag praat je nog even bij met je manager over jouw idee van een tijdelijke koffiespecial. Jullie sparren samen of dit de coffee bar nog aantrekkelijker maakt. Aan het einde van de dag tover je de The Social borrelplank op tafel en serveer je een heerlijk biertje van de tap. Vandaag heb je weer gasten blij gemaakt!

Hier herken jij jezelf in:

- Je hebt enige ervaring in het maken van mooie koffies. Jij bent gecertificeerd barista of je zou dit graag willen worden.

- We kunnen jou omschrijven als een aanpakker. Jij ziet het als er iets moet gebeuren.

- Jij bent gastvrij en zorgt dat gasten kunnen genieten van een heerlijke kop koffie met wat lekkers erbij. Jij krijgt energie van tevreden gasten.

Ben jij onze nieuwe enthousiaste barista? Solliciteer via de website van onze horecapartner Vermaat.