HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier heropent haar deuren na grote verbouwing

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier wordt vandaag feestelijk heropend na een grootschalige verbouwing. Op de plek waar HNK twaalf jaar geleden haar allereerste locatie opende, sluit het interieur nu naadloos aan op de nieuwe visie van het flexibele kantorenconcept. Hierin draait alles om duurzaamheid, well-being, gemak en hospitality.

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier staat in de bekende gelijknamige buurt vlakbij de Erasmusbrug. Het interieurontwerp van het kantoor is ontwikkeld door de internationale designstudio TANK. De eyecatcher is de iconische lichtgroene trap in het midden van de ruimte, die openheid creëert en de begane grond op natuurlijke wijze verbindt met de entresol en de eerste verdieping. De gekozen materialen zijn verrassend en duurzaam met een sterke focus op circulariteit.

De vier elementen
HNK's focus op welzijn komt terug in het interieurconcept dat is gebaseerd op de vier elementen vuur, lucht, aarde en water. Hiermee worden verschillende zones in het gebouw gecreëerd. In het restaurant en de bar staat het element vuur centraal, met warme kleuren die sociale verbinding stimuleren. De co-working space straalt de frisheid van het element lucht uit en zorgt voor helderheid en focus. Het solide element aarde biedt een fijne ontvangst in de lobby, terwijl water zorgt voor een soepele en vloeiende doorstroming door het gebouw. Daarnaast wordt er muziek afgespeeld die is afgestemd op de ruimte en het moment van de dag en is er een speciale geur ontwikkeld die past bij het HNK merk.

Verschillende manieren van werk
De faciliteiten van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier stimuleren verschillende manieren van werk, zoals een co-working space met curved screens en refurbished Herman Miller stoelen, een podcast studio met hoogwaardige apparatuur en een uitgebreid restaurant met bar. De meeting rooms zijn speciaal ingericht op het doel van de vergadering: van een belangrijke board meeting tot een creatieve brainstorm met uitzicht op de lobby.

Robert Sparreboom, Head of HNK: ‘De heropening van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier is een bijzonder moment, zowel voor onze huurders als voor ons als merk. Dit is de volgende locatie waar we al onze kantooroplossingen via het HNK platform kunnen aanbieden, van topkwaliteit meeting rooms en co-working plekken tot flexibele full service kantoren. Als onderdeel van kantorenbelegger NSI zetten we de doorontwikkeling van HNK voort en investeren we in duurzaamheid en dienstverlening op goed bereikbare locaties.’

Wat werkt voor jou?

Pas de zoekopdracht aan jouw voorkeuren aan om de resultaten te verfijnen

Amsterdam Houthavens

Managed office

  • Volledig ingericht kantoor af te stemmen op de wensen van jouw team
  • Flexibel te huren vanaf 2-20 personen, met ruimte om te groeien
  • All-in prijs inclusief meubilair, WiFi, schoonmaak-service, beveiliging en hospitality team
Vanaf €375 per werkplek per maand
Amsterdam Houthavens

Custom office

  • Van casco ruimte tot volledig gemeubileerd: bepaal zelf wat jouw organisatie nodig heeft
  • Ruimte voor 20-200+ personen
  • Creëer een uniek kantoor vanuit jouw identiteit en branding
Amsterdam Houthavens

Meeting rooms

  • Ruimte voor elk type meeting: van board meeting tot creatieve brainstorm
  • Inclusief high-end AV-apparatuur, ontworpen voor hybride werkvormen
  • Per uur te boeken in verschillende groottes voor 2 – 20 personen
Vanaf €35 per uur
BLIJVEN LEZEN
Hoe onze partner ScaleUp Company jouw organisatie helpt te groeien