HNK Amsterdam Sloterdijk opent haar deuren

Amsterdam is een nieuwe werkplek rijker: deze week opent HNK Amsterdam Sloterdijk aan de Radarweg 60. Dit is de eerste HNK locatie die volledig aansluit bij de nieuwe visie van het flexibele kantoorconcept, waarbij alles draait om hospitality, duurzaamheid, well-being en gemak.

HNK Amsterdam Sloterdijk staat in het hart van de snel transformerende stadswijk Sloterdijk, op steenworp afstand van het intercity-treinstation Amsterdam Sloterdijk. Het design van het kantoor is ontwikkeld door hospitality design studio HD+VK en is duurzaam en verrassend met iconische elementen. De intuïtieve lay-out zorgt ervoor dat mensen zich gemakkelijk door de ruimtes bewegen en interactie wordt gestimuleerd.

Duurzaam, verrassend en comfortabel
Deze nieuwe locatie is ontwikkeld in lijn met de vernieuwde visie van HNK: het creëren van werkomgevingen die volledig gericht zijn op het realiseren van ultieme groei voor mens en organisatie. HNK gelooft dat hoe beter je je voelt, hoe beter je je werk kunt doen. In het interieurontwerp van deze locatie staan daarom duurzame keuzes en het bieden van comfort centraal. Op HNK Amsterdam Sloterdijk zijn faciliteiten toegevoegd die de verschillende manieren van werk faciliteren en stimuleren, zoals een co-working space met curved screens en refurbished Herman Miller stoelen, een bibliotheek met open haard, een podcast studio, wellnessruimte en een uitgebreid restaurant met bar. De meeting rooms zijn speciaal ingericht op het doel van de vergadering: van een creatieve brainstorm tot een onvergetelijk evenement. 

Een (hotel)lobby vol groen
De eyecatcher van het kantoor is de lobby vol groen, die met een 5-meter hoge boom doet denken aan de entree van een hotel. Het design met natuurlijke en organische vormen biedt huurders en hun gasten de mogelijkheid om bij te praten of zich juist even terug te trekken. Er wordt muziek afgespeeld die is afgestemd op de ruimte en het moment van de dag en is er een speciale geur ontwikkeld die past bij het HNK merk. 

Robert Sparreboom, Head of HNK: ‘De kantorenmarkt is de afgelopen jaren volledig veranderd. In een tijd waarin je overal kunt werken, wordt er steeds meer verwacht van een werkplek. Duurzaamheid, flexibiliteit en persoonlijke wensen worden steeds belangrijker voor werknemers, terwijl organisaties meer dan ooit op zoek zijn naar de juiste workforce, die betrokken, gemotiveerd en productief blijft. Op basis van deze inzichten hebben wij HNK Amsterdam Sloterdijk ontwikkeld. Een locatie waarin alle elementen die wij belangrijk vinden samenkomen en perfect aansluit bij de behoefte van organisaties. Het is een plek waar je je welkom voelt en kunt werken op de manier die bij jou past.’

Later dit jaar krijgt de allereerste HNK locatie - HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier - een volledig nieuw interieur en in 2024 opent de nieuwe locatie HNK Rotterdam Alexander haar deuren. Op deze locaties worden ook alle extra faciliteiten toegevoegd die passen bij de nieuwe visie van HNK. 

Wat werkt voor jou?

Pas de zoekopdracht aan jouw voorkeuren aan om de resultaten te verfijnen

Amsterdam Houthavens

Managed office

  • Volledig ingericht kantoor af te stemmen op de wensen van jouw team
  • Flexibel te huren vanaf 2-20 personen, met ruimte om te groeien
  • All-in prijs inclusief meubilair, WiFi, schoonmaak-service, beveiliging en hospitality team
Vanaf €375 per werkplek per maand
Amsterdam Houthavens

Custom office

  • Van casco ruimte tot volledig gemeubileerd: bepaal zelf wat jouw organisatie nodig heeft
  • Ruimte voor 20-200+ personen
  • Creëer een uniek kantoor vanuit jouw identiteit en branding
Amsterdam Houthavens

Meeting rooms

  • Ruimte voor elk type meeting: van board meeting tot creatieve brainstorm
  • Inclusief high-end AV-apparatuur, ontworpen voor hybride werkvormen
  • Per uur te boeken in verschillende groottes voor 2 – 20 personen
Vanaf €35 per uur
BLIJVEN LEZEN
HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier heropent haar deuren na grote verbouwing